Інгредієнти:
150 г борошна
150 г вершкового масла
100 г цукру
2 яйця
1 ½ ч. л. розпушувача
3 ст. л. молока
1 ст. л. розчинної кави
1 пакетик ванільного цукру
для крему:
33-35% 250 мл вершків
1 ½ ст. л. цукру
2 ст. л. маскарпоне
какао за смаком
150 г вершкового масла
100 г цукру
2 яйця
1 ½ ч. л. розпушувача
3 ст. л. молока
1 ст. л. розчинної кави
1 пакетик ванільного цукру
для крему:
33-35% 250 мл вершків
1 ½ ст. л. цукру
2 ст. л. маскарпоне
какао за смаком
Тим часом приготувати крем. Вершки збити з цукром до м'яких піків. Потім акуратно вершки змішати з маскарпоне. Поставити в холодильник охолоджуватись. Готові кекси повністю охолодити. За допомогою кондитерського мішка прикрасити кекси кремом, зверху посипати какао.
http://dreamfood.ua/2279-keksi-lattte.html
Комментариев нет:
Отправить комментарий