Кекси "Латте"

Інгредієнти:
150 г борошна
150 г вершкового масла
100 г цукру
2 яйця
1 ½ ч. л. розпушувача
3 ст. л. молока
1 ст. л. розчинної кави
1 пакетик ванільного цукру
для крему:
33-35% 250 мл вершків
1 ½ ст. л. цукру
2 ст. л. маскарпоне
какао за смаком
Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. Масло, цукор і ванільний цукор розтерти. Вбити по одному яйця, збивати до однорідності. Поступово додаючи борошно замісити тісто. Влити молоко. Добре збити. Розділити тісто на дві рівні частини. В одну додати каву, добре вимісити. У формочки для кексів викласти 1 ложку білого тіста, потім 1 ложку кавового тіста. Формочки наповнити тістом на 2/3 висоти, розрівняти. Випікати кекси 20-25 хвилин, при температурі 180 градусів.
Тим часом приготувати крем. Вершки збити з цукром до м'яких піків. Потім акуратно вершки змішати з маскарпоне. Поставити в холодильник охолоджуватись. Готові кекси повністю охолодити. За допомогою кондитерського мішка прикрасити кекси кремом, зверху посипати какао.

Кекси "Латте"
http://dreamfood.ua/2279-keksi-lattte.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий