Чімічуррі - національний аргентинський соус,
який подається до запеченого на грилі м'яса. Цей рецепт є лише однією з
багатьох варіацій даного соусу. Аргентинці також використовують його в
якості маринаду для м'яса. Взагалі, соус можна подавати не тільки з
м'ясом, приготованим на грилі, але і з смаженою або печеним.
інгредієнти:
1 ст. нарізаної петрушки
1/2 ст. оливкової олії
1/3 ст. червоного винного оцту
1/4 ст. нарізаної кінзи
2 зубчики часнику
3/4 ч.л червоного перцю (суха суміш)
1/2 ч.л меленої кумина
1/2 ч.л. солі
Приготування:
Перемішайте всі компоненти в кухонному комбайні або блендері. Перелийте соус в миску і дайте трохи настоятися при кімнатній температурі.
Потім перелийте в соусник і подавайте на стіл.
інгредієнти:
1 ст. нарізаної петрушки
1/2 ст. оливкової олії
1/3 ст. червоного винного оцту
1/4 ст. нарізаної кінзи
2 зубчики часнику
3/4 ч.л червоного перцю (суха суміш)
1/2 ч.л меленої кумина
1/2 ч.л. солі
Приготування:
Перемішайте всі компоненти в кухонному комбайні або блендері. Перелийте соус в миску і дайте трохи настоятися при кімнатній температурі.
Потім перелийте в соусник і подавайте на стіл.
Комментариев нет:
Отправить комментарий